Brug af kattegrus på en alternativ måde

Eftersom det er absorberende og en duftspray, vil du måske på baggrund af dette, have lavet nogle breve, som du kan have med dig omkring til at hjælpe med spild og andre behov for sugeevne.

Uanset hvad, så er der mange brug af kattegrus udover dets oprindelige formål; dit behov for at passe din kat, selvfølgelig.

Hvis du opdager en klat maling med det samme, så kan det suge alt det overskydende op. Hvis ikke, så kan du stadig gnide kattegrus på pletten, selv hvis den er tør, og derefter skrabe plettet væk.

En anden plet kunne være olie på dit garagegulv, indkørsel eller parkeringsplads. Ved slemme og gamle pletter kan du gå ovenpå kattegruset og derved gnide det ind i pletten efterhånden som du går.

For at absorbere enhver lækage, så kan et tyndt lag i bunden af en skraldespand være vandsugende.

En én til én blanding af kattegrus og jord, særligt i beholdere, vil hjælpe din jord med at holde på mere vand i længere tid og holde dine planter glade. Brug kun almindelig jord. Kattegrus i bunden af en vase eller potte kan gøre den mere stabil.

Få en beholder med låg og fyld kattegrus i. Læg bøger eller skimlede aviser i beholderen med låget på i et par dage.

Fugt I kælderen, eksempelvis efter et kraftigt regnvejr kan ligeledes nyde godt af strategisk placering af kattegrus

Hvis du har problemer med ildelugtende sportssko eller skøjter i dit hus, så brug nogle af de tidligere nævnte breve lavet af gamle, forkert sammensatte sokker og en skovl kattegrus. Lugten vil være væk på ingen tid og dine stakkels ensomme sokker, vil endelig have et formål igen!

Når du sætter dit campingudstyr på lager, så smid et lille brev (eller en sok!) fyldt med kattegrus ind i telte, soveposer og køletasker for at absorberer fugt og holde lugten på afstand.

Sne kan være forræderisk. Hold stratetisk placerede beholdere i nærheden af trapper og i din bil, til at lægge under fastsiddende dæk.

Der er flere anvendelsesmuligheder! Du skal bare tænke ud af boksen.