Kattegrus af kokos?

Kokos i kattegrus 

Der findes kokosmælk, -vand, -shampoo og meget mere. Men vidste du at der findes kokos kattegrus? Dette helt naturligeprodukt styrker din kats generelle helbred og skåner miljøet.

Noget indeholder fyr og papir foruden kokosnød, så vær opmærksom på dette.

Fordelen ved kokoskattegrus er at nærringsstofferne inde i kokosnødden bliver absorberet i kattegruset, hvilket vil hjælpe med at øge de stoffer, der siver ud og hænger i luften omkring kattebakken, hvilket hjælper med at forhindre lugt. Kokos kattegrus præsterer også bedre end almindelige kattegrus.

Selvom klumpende kattegrus måske virker bedre, selvom det er dyrere i forhold til træpiller, så vil brugen af kokosnød lade kattegruset absorbere fugt og luft meget lettere. Det gør også det klumpende kattegrus lettere at se og gøre rent.

Derudover så er kattegrus af dette materiale kendt for ikke at veje noget. I sidste ende afhænger det hele af hvad du har brug for og har råd til. For at give dig en ide, så er vægt forholdet cirka det at én pose af fem pund absorberer samme mængde som 20 pund ler, og uden kemikalier, klumpende områder eller lugt.

Vær opmærksom på mulige lugtabsorption i et kokosprodukt på grund af dets høje absorptionsevne. Der er produkter der er stærkere, som muligvis virker bedre end andre. Som altid med kattegrus afhænger det ligeledes af katten.

Generelt, holder denne kokosnød metode I lang tid, da den understøtter mange forskellige typer af kattegrus og ligeledes kan bruges af flere katte. Vi anbefaler varmt at du anskaffer det, hvis prisen passer til dit forbrug og din kat.

Dyrestrøelse virker også til katte.

Du kan afskaffe brugt kattegrus i din have eller i din skraldespand. Det er bionedbrydeligt hvilket er en bedre for planeten og dine planter. Det indeholder fosfor, som vil hjælpe dine planter med at vokse.