Kattegrus: Slip af med det! Men hvordan?

Slip af med kattegrus

For at sige det som det er, selv den største katte elsker vil indrømme at kattegrus er ubehageligt og at den bedste måde at slippe af med lugten er at smide kattegruset ud. Du får brug for en ske af en art, til at skovle de klumpede stykker ud af kattegruset; plastic poser til de klumpede stykker kattegrus og det anbefales at du skal bære en kirurgisk maske for at forhindre indånding af affaldsstoffer, der kan forårsage åndedrætsproblemer.

Det er muligvis ikke den mest hygiejniske metode for fortskaffelse, men det får kattegruset ud af dit hus og det er ikke kompliceret. Denne metode er mest brugbar til klumpende kattegrus da det er nemt at skovle op. Sikre dig at skeen rengøres umiddelbart efter brug.

Hvis du beslutter dig for at skylle dit kattegrus ud skal du tjekke på kattegrusets bagside for at sikre at kattegruset kan skylles ud. Skyl en smule ud af gangen. Skyl aldrig ler eller silica kattegrus ud i toilettet, selv ikke i små mængder.st Way To Dispose Of Litter!

Nogle typer af kattegrus som hvede eller korn er bionedbrydelige og kan bruges i haven. Cttens duft kan afskrække andre dyr fra at spise dine planter. Kattegrus kan laves om til gødning.

Bare at smide det i affaldsspanden, er den nemmeste måde at komme af med brugt kattegrus. Dog bør affaldsspanden stå udenfor. Desuden bør du sikre dig at din Kommune tillader dette, idet nogle kommuner har meget specifikke regler omkring deres krav til affald.

I nogle byer er der faktisk tjenester der opsamler afføring. Dog er det sædvaneligvis dyrt, for istedet for at du selv skaffer dig af med dit kattegrus, så gør de det for dig. Det er dog formentlig meget dyrt.

Kattegrus kan også begraves i baghaven. Hullet der graves bør dog ikke være for overfladisk da kattegruset så kan føres væk af regnvand, men det behøver heller ikke være dybt.

For at summere op, husk på når du bortskaffer kattegrus, at det sker under hygiejniske forhold. Hold øje med de fine partikler fra kattegruset og beskyt dig herefter. Vær sikker på at den måde du benytter når du bortskaffer kattegruset er inden for rammerne af loven og passende for den type kattegrus du bruger.