Kattekasser, kattebakker og genbrug

Genbrug af kattebakker

Nem afskaffelse, samt mindre arbejde og mindre lugt er målet for enhver katteejer, ikke bare for dem selv, men også for deres kats sundhed og trivsel. Dr er mange advarsler derude om at bære en maske og hansker, samt at man ikke må rense en kattekasse, hvis man er gravid grundet farerne ved toksoplamose.

Mange mennesker kan godt lide engangsbakker, der allerede er fyldt med kattegrus, hvor kattegruset ikke kan spildes eller ved et uheld berøres af mennesker. For omkring $15, når det købes i større mængder, kan en forfyldt bakke indsættes i en specielt konstrueret kasse og tages ud igennem, når den er helt fyldt, så den kan kasseres hensigtsmæssigt.

Derudover kan tynde kattebakker af plastik købes med en lille mængde kattegrus indeni, og de kan ligeledes blot smides ud når de er fyldte. Også større fyldte beholdere der ligner kattebakker kan sendes direkte til en katteejers dør, og det hele kan smides ud, når tiden kommer.

 

Men disse bekvemmeligheds- og sikkerhedsscenarier bringer spørgsmålet om korrekt bortskaffelse af kattegrus, genbrug af kattebakkematerialer og kattekasser med mere.

 

Faktum er, at disse kan smides ud og ende op I en losseplads. Punktum. Der er ingen miljøvenlig måde at afskaffe disse bekvemmelige produkter på.

 

Til alle der søger bekvemmelighed, der måske er grønnere, så er der faldgrupper. Vær forsigtig. Det ville give mening, hvis katteafføring kunne skyldes ud i toilettet, ikke? Forkert. Skyld ikke noget ud i toilettet, som har bare en smule kattegrus i eller på sig, da det kan stoppe afløbet.

 

Der er måske en undtagelse her, som er værd at bide mærke i. Der er nu kattegrus tilgængeligt, som bruger hvede og det er måske lettere at skylde ud.

 

Så alle der siger at katte er lettere at passe end hunde, skal måske tænke på bortskaffelsesproblemet. Men hvis det ikke betyder noget for dig, og det er ikke for at dømme på nogen måde, så er alle disse nytænkende og moderne løsninger langt mere bekvemmelige og formentligt mere sikre, mildest talt.