Robot-kattebakke

Robot-kattebakke

Præcis ligesom de der robot-støvsuger som kan feje gulvet og rengøre alt det kattegrus op, som kattene sparker udover kanten, kan robotter nu også rengøre din kattebakke – netop med en robot-kattebakke!
Men noget du lige skal tænke over – prisen – er det noget du vil betale 2000-3000,- for? Hvis du vil, så er der selvfølgelig også garantier og afbetalingsmetoder tilgængeligt.

Processen for en robot til en kattebakke er som følgende:

  1. Katten bruger kattebakken
  2. Katten forlader kattebakken.
  3. Kattegruset skal bruge ca. 6-7 minutter til at klumpe(hvis du køber den slags kattegrus selvfølgelig)
  4. Derefter begynder robotten at rotere rundt om sig selv som en kugle.
  5. Klumperne dumper ned under robotten.
  6. Kuglen roterer tilbage på plads, jævner kattegruset og åbner igen så katten har adgang.
  7. Og din kattebakke er nu ren og klar til næste gang! 😉

Robot-kattebakken har sensorer installeret så den kan fornemme hvornår der er en kat og hvornår der ikke er en kat tilstede. Denne proces sørger selvfølgelig for, at den ikke begynder at rengøre når din kat er tilstede i kattebakken. Når katten forlader sit kattetoilet, starter en timer i robotten som tillader kattegruset at blive klumpet, så det er nemmere at rengøre og samle op. Man kan faktisk nøjes med kun at skulle tømme sin kattebakke én gang pr. uge. 

Du kan bruge køkkenaffaldsposer, store indkøbsposer eller tilpassede, biologisk nedbrydelige poser til katteskuffen. Skub blot skuffen ud, saml den gamle pose op og kassér den. Åbn en ny pose til katte-affaldet, rul posen ned ad kanterne og tryk dem ind i kanterne på kattebakken. At skifte katteaffaldsposen er lige så nemt som at skifte din egen skraldepose.

Husk at kontrollere at der er rigeligt med grus i kattebakken. Det er meget nemt at fylde den op, hæld fx. direkte fra posen til du synes der er nok, og spred det lidt ud. Pga. rive-systemet i kattebakken vil det også blive jævnt fordelt af sig selv. Dette kan hjælpe til at du også sparer penge på kattegrus i længden!